Alle artikelen

Steve Jobs

Heeft een leiderschapstraining zin?

Jaarlijks volgen duizenden managers, zowel van bedrijven als van non-profits en overheden, een ‘leiderschapstraining’. Er zijn honderden van dergelijke trainingen op de markt. Heeft dat eigenlijk zin?

Lees verder »
Talenten

Hoe ontwikkel je talent?

Iedereen heeft talent. Maar het hebben van talenten alleen zegt nog niet veel over jouw prestaties. Wat zijn jouw talenten? En ben je je bewust van de rol die deze talenten op jouw leven hebben?

Lees verder »
Coronacrisis

7 Tips voor managers in Coronatijd

Waarom schrijf jij niets over de Coronacrisis en wat dat met managers doet?” Het was precies het duwtje dat ik nodig had om dit artikel te schrijven. Over wat de Coronacrisis betekent voor managers. Met tips!

Lees verder »
feedback

5 tips voor betere feedback

Verkeerd gegeven feedback heeft een sterk effect op betrokkenheid van en verloop door medewerkers. Goede feedback van een manager naar een medewerker helpt de medewerker effectiever te worden.

Lees verder »
Meetlint

Betrokkenheid meten loont

Managers en medewerkers zijn hét visitekaartje en het gezicht van een organisatie. Geen klant is positief over een bedrijf gaan oordelen na geholpen te zijn door een medewerker die niet betrokken is bij de organisatie.

Lees verder »
Omzetgroei

Zo bereik je tot 60% meer omzetgroei

Selecteer geweldige managers, zorg voor betrokken medewerkers, focus op sterke punten en gebruik talenten bij werving. Organisaties die deze 4 strategieën uitvoeren, bereiken tot bijna 60 procent hogere omzetgroei per medewerker.

Lees verder »
Bold Move bij RTL-Z

Bold Move bij RTL Z

Er is voor ondernemers geen betere oefening dan in de beperkte tijd van 2 minuten uitleggen waarom je bedrijf bestaat. Wij hebben daarom RTLZ uitgenodigd tijdens een trainingsmiddag om te laten ziet waarom wij doen wat we doen. En hoe we het doen… Kijk je mee?

Lees verder »