Boudewijn Goudswaard

Boudewijn Goudswaard

Ik probeer nu een andere manager te worden. Door ervoor te zorgen dat mijn mensen in hun kracht komen te staan en dingen te gaan doen die ze vooral zelf leuk vinden.

Bram Wolf

Bram Wolf

Wat een ontzettend leuke reis was dit. Het mooiste is eigenlijk dat het nu pas gaat beginnen.

Coen Ackers

Coen Ackers

Xander weet razendsnel de kern te raken met zijn haarscherpe vragen. Met standaardantwoorden kom je er dan niet vanaf. En dan rest alleen de naakte waarheid. Een (zakelijke) ontmoeting met hem werkt louterend en bevrijdend. Hartstikke goed!

Ramy Khaled

Ramy Khaled

Tot op de dag van vandaag gebruik ik de technieken en dingen die ik heb geleerd in onze sessies. Het geeft me rust en houdt me uit de negatieve cirkel waar we soms allemaal zakelijk in zitten.

Robert van den Berg

Robert van den Berg

Het is uitzonderlijk hoe het programma is samengesteld en de rol die Xander in ontwikkeling en uitvoering van het programma speelt. Ik heb door het programma vooral veel over Peoplemanagement geleerd en ben daar beter in geworden.

Ron Crone

Ron Crone

Ik heb geleerd dat het fijn is om mensen te raken zodat ze zich bewust worden van hun mooie talenten en dat ze die talenten kunnen inzetten.

Saskia van Stuivenberg

Saskia van Stuivenberg

De belangrijkste takeaway voor mij was de bewustwording van wat medewerkers meer engaged en (dus) productiever maakt en hoe je dat doet.