Anjanie Sadhoe-Chen

Enkele dagen geleden mocht ik mijn certificaat in ontvangst nemen voor de training Talentversneller van Bold Move. Tijdens deze training kreeg ik inzicht in mijn talenten en bovenal hoe ik deze kan inzetten voor het realiseren van maximaal resultaat.

Dat was echter niet het enige! Ik heb ook geleerd hoe ik anderen kan helpen om hetzelfde te doen.

Een bijzonder dank gaat uit naar Coöperatie DELA en Teun Vogels, drs. voor het bieden van deze ontwikkelkans. En ook aan de trainers Xander Cladder MWO en Ruud Haex voor de uitstekend verzorgde training!

Dorien Verloop

Afgelopen zondag was de laatste bijeenkomst van EvE Utrecht. Deze bijeenkomst stond in het teken van talentontwikkeling. Ter voorbereiding hadden alle deelnemers een Gallup Talentenscan ingevuld. Talentencoach Xander Cladder MWO van BoldMove heeft deze scans voor onze jongeren geanalyseerd en de resultaten met hen besproken en toegelicht.

Wat een mooi instrument om jongeren in deze fase van hun leven – waarin ze voor studie- en beroepskeuze staan – al bewust te laten worden van hun talenten, hun krachten en ontwikkelpotentieel.

Wat het extra bijzonder maakte, was dat de deelnemers van EvE ook uitgenodigd werden om te ontdekken welke talenten zij gemeenschappelijk hebben met de talenten van hun overleden ouder. Zo vonden ze een deel van hun ouder terug in henzelf. En dat geeft troost en kracht!

Dank je wel Xander Cladder en Boldmove voor jullie mooie donatie aan de EvE Foundation. Een prachtig gebaar!

Mara Bullens 

Dankzij Coöperatie DELA krijg ik enorm mooie kansen en mogelijkheden om mijzelf steeds weer uit te dagen en verder te ontwikkelen als manager. Gisteren heb ik de 5-daagse training ‘Talentversneller’ van Bold Move voltooid. Door de kennis die ik heb opgedaan door het werken met Gallup’s CliftonStrengths rondom Talent Engagement, heb ik inzicht gekregen hoe je kunt werken met talenten van medewerkers en teams. Door deze visie kunnen we een groot verschil maken in het employee engagement.

Dank aan mijn manager Teun, voor deze kans en specifieke dank aan Xander Cladder MWO en Ruud Haex voor de zeer professionele en inspirerende training!

Mohammed El Idrissi

Vandaag hebben we de inspirerende training talentversneller van Bold Move afgerond.

We hebben kennis en vaardigheden opgedaan in het werken met de Gallup’s Clifton Strengths t.b.v. employee engagement en het inzetten van eigen talenten.

Xander Cladder, dank je wel voor deze mooie ervaring.

Jeroen van Gils

Gisteren heb ik een bijzondere 5 daagse training mogen afronden waarin leiderschap én talenten centraal stonden. Ik wil Coöperatie DELA bedanken voor deze geweldige kans.

Xander Cladder wil ik danken voor het goed overbrengen van de literatuur en dit te koppelen aan praktijkvoorbeelden.

Dank Ruud Haex voor jouw scherpe blik waarin je het proces bewaakte en ieders eigen ontwikkelbehoefte boven tafel kreeg.

Daarbij heb ik meer inzichten verkregen in mijn eigen talenten en dus ook mijn valkuilen.

Het was een zeer leerzame ervaring!

Boudewijn Goudswaard

Ik probeer nu een andere manager te worden. Door ervoor te zorgen dat mijn mensen in hun kracht komen te staan en dingen te gaan doen die ze vooral zelf leuk vinden. Dat is vooral goed voor hen maar ook voor het bedrijf.

Ron Crone

Ik heb geleerd dat het fijn is om mensen te raken zodat ze zich bewust worden van hun mooie talenten en dat ze die talenten kunnen inzetten.

Bram Wolf

Wat een ontzettend leuke reis was dit.

Het mooiste is eigenlijk dat het nu pas gaat beginnen.

Robert van den Berg

Gedurende de afgelopen maanden heb ik het Bold Move programma voor Excellent Peoplemanagement gevolgd.

Het is uitzonderlijk hoe het programma is samengesteld en de rol die Xander in ontwikkeling en uitvoering van het programma speelt. Ik heb door het programma vooral veel over Peoplemanagement geleerd en ben daar beter in geworden.

Aanleiding voor mij om deze training te doen was dat Xander vorig jaar een talentgesprek met me voerde. Door dat gesprek kreeg ik een goed inzicht in mijn talenten wat de toepassing van talenten (sterktes) in mijn werk gemakkelijker maakte.

Het was een fantastische reis. Veel geleerd, veel reflectie en ook veel plezier.

Saskia van Stuivenberg

Na het volgen van de training Talentversneller van Bold move, heb ik in 2020 de Pioniersversie van Bold Move Academie voor Excellent Peoplemanagement gevolgd. Naast de positieve nadruk op talenten gaat het daarin ook over het creëren van Engagement (bevlogen- en betrokkenheid) en uiteindelijk het verhogen van de prestaties van teams.

Als manager van het Talentenbureau bij de gemeente Zoetermeer vond ik het interessant te merken hoeveel invloed een manager heeft op het engagement. En hoe ik die invloed ten positieve kan aanwenden op een manier die ook nog eens bij mij (met mijn specifieke talenten) past.

Hoewel de pioniersversie nog best een paar verbeterpunten had, is het een krachtige training om als manager een volgende stap te zetten in je leerproces. De belangrijkste takeaway voor mij was de bewustwording van wat medewerkers meer engaged en (dus) productiever maakt en hoe je dat doet.

Coen Ackers

Xander weet razendsnel de kern te raken met zijn haarscherpe vragen. Met standaardantwoorden kom je er dan niet vanaf. En dan rest alleen de naakte waarheid. Een (zakelijke) ontmoeting met hem werkt louterend en bevrijdend. Hartstikke goed!

Ramy Khaled

Ik heb erg veel gehad aan het samenwerken met Xander…

Tot op de dag van vandaag gebruik ik de technieken en dingen die ik heb geleerd in onze sessies. Het geeft me rust en houdt me uit de negatieve cirkel waar we soms allemaal zakelijk in zitten.