Van Talentcoaching tot Talentmeesterschap®

Ziet u graag dat uw medewerkers optimaal presteren, dat ze steeds succesvoller zijn en een boost voor het zelfvertrouwen ontvangen? Ziet u zaken als stress en vermoeidheid graag zo min mogelijk terug bij uw team? Dat zij zich sneller ontwikkelen en het maken van lastige keuzes niet langer uit de weg gaan?

Met een beetje hulp van Bold Move komt ieders talent bovendrijven!

Het assessment dat Bold Move voor u inzet brengt de 10 talenten in kaart waarin uw collega’s uitblinken en zich gemakkelijk en snel ontwikkelen. Met het specifieker inzetten hiervan zal, naast het plezier, ook de productiviteit toenemen. De uitkomsten die uit de rapportage naar voren komen zullen zowel herkenbaar overkomen, als tot nieuwe inzichten leiden.

Ruim 19,5 miljoen personen gingen u wereldwijd voor

Wereldwijd zijn ruim 19,5 miljoen mensen u al voorgegaan in het ervaren van de positieve effecten die deze test teweeg weet te brengen. Naast het benoemen van hun talenten zijn zij nu bovendien in staat deze optimaal te benutten en te richten op doelen die belangrijk zijn.

Klinkt dit u als muziek in de oren en wenst u zowel uw eigen, als de verzameling talenten van uw collega’s, niet langer onbenut te laten?

Neem dan vandaag nog contact op met één van onze gecertificeerde coaches.

Het Talentmeesterschap® programma

Wilt u echt alles uit uw talenten leren halen en er uw 'strengths' van maken? Dan is het volgen van ons talentmeesterschap® programma meer dan het overwegen waard. Binnen dit, door ons speciaal ontworpen programma, hebben we als enige ter wereld een Talentschaal ontwikkeld. Daarmee hebben we de mogelijkheid om te bepalen of u en/of uw werknemers niet alleen een talent bezitten, maar deze ook succesvol inzet. De schaal helpt tevens om de progressie in het kennen, herkennen en succesvol inzetten van de talenten zo meetbaar mogelijk te maken.

Aan de hand van de benoemde methode gaat u op meerdere talenten exponentiële vooruitgang ervaren. Niet in de laatste plaats omdat dit programma een goed doordacht stappenplan bevat die u en uw medewerkers van alle informatie voorzien om doelen te behalen die tot dan toe onvoorstelbaar leken.

Wij streven ernaar dat diegene die wordt gecoacht zo'n diep besef van de eigen talenten krijgt, dat dit als een tweede natuur voor hem of haar gaat werken. U en uw medewerkers voelen zich hierdoor zelfverzekerder, succesvoller, hebben meer energie en zijn voortaan beter en productiever in het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wie met ons Talentmeesterschap® programma aan de slag wil, kan rekenen op vijf tot twaalf uur aan coaching, na het eerste talentgesprek. Naast het behalen van één of meer concrete (business)doelstellingen, is het de bedoeling om met drie van de top tien talenten intensief aan de slag te gaan.

Wat Talentmeesterschap® u en/of uw werknemers oplevert?

Duidelijk hogere prestaties door:

  • Een sneller en exponentieel verlopend ontwikkelproces.
  • Veel meer energie ofwel minder verspilling aan energie, omdat er binnen het talentbereik geleerd wordt.
  • Het ervaren van meer plezier in de dagelijkse werkzaamheden. Letterlijk door gelukshormonen veroorzaakt die vrijkomen wanneer er conform talenten gewerkt wordt.
  • Veel meer talentkennis en dus zelfkennis, door het herkennen en omgaan met de eigen zwaktes.
  • Weten welke behoeftes de talenten hebben (wat je nodig hebt).
  • De structurele aanwezigheid van bovenstaande zaken, die bovendien duurzaam zijn.

Talent coaching, ervaar het effect

Bent u wel klaar voor de vele voordelen die talent coaching binnen uw organisatie kan bieden? Zeker weten? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Liever direct contact? 06 - 34 240 930.

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
error: Waarschuwing: De inhoud is beveiligd