Anjanie Sadhoe-Chen

Enkele dagen geleden mocht ik mijn certificaat in ontvangst nemen voor de training Talentversneller van Bold Move. Tijdens deze training kreeg ik inzicht in mijn talenten en bovenal hoe ik deze kan inzetten voor het realiseren van maximaal resultaat.

Dat was echter niet het enige! Ik heb ook geleerd hoe ik anderen kan helpen om hetzelfde te doen.

Een bijzonder dank gaat uit naar Coöperatie DELA en Teun Vogels, drs. voor het bieden van deze ontwikkelkans. En ook aan de trainers Xander Cladder MWO en Ruud Haex voor de uitstekend verzorgde training!

Mara Bullens 

Dankzij Coöperatie DELA krijg ik enorm mooie kansen en mogelijkheden om mijzelf steeds weer uit te dagen en verder te ontwikkelen als manager. Gisteren heb ik de 5-daagse training ‘Talentversneller’ van Bold Move voltooid. Door de kennis die ik heb opgedaan door het werken met Gallup’s CliftonStrengths rondom Talent Engagement, heb ik inzicht gekregen hoe je kunt werken met talenten van medewerkers en teams. Door deze visie kunnen we een groot verschil maken in het employee engagement.

Dank aan mijn manager Teun, voor deze kans en specifieke dank aan Xander Cladder MWO en Ruud Haex voor de zeer professionele en inspirerende training!

Mohammed El Idrissi

Vandaag hebben we de inspirerende training talentversneller van Bold Move afgerond.

We hebben kennis en vaardigheden opgedaan in het werken met de Gallup’s Clifton Strengths t.b.v. employee engagement en het inzetten van eigen talenten.

Xander Cladder, dank je wel voor deze mooie ervaring.

Jeroen van Gils

Gisteren heb ik een bijzondere 5 daagse training mogen afronden waarin leiderschap én talenten centraal stonden. Ik wil Coöperatie DELA bedanken voor deze geweldige kans.

Xander Cladder wil ik danken voor het goed overbrengen van de literatuur en dit te koppelen aan praktijkvoorbeelden.

Dank Ruud Haex voor jouw scherpe blik waarin je het proces bewaakte en ieders eigen ontwikkelbehoefte boven tafel kreeg.

Daarbij heb ik meer inzichten verkregen in mijn eigen talenten en dus ook mijn valkuilen.

Het was een zeer leerzame ervaring!

Saskia van Stuivenberg

Na het volgen van de training Talentversneller van Bold move, heb ik in 2020 de Pioniersversie van Bold Move Academie voor Excellent Peoplemanagement gevolgd. Naast de positieve nadruk op talenten gaat het daarin ook over het creëren van Engagement (bevlogen- en betrokkenheid) en uiteindelijk het verhogen van de prestaties van teams.

Als manager van het Talentenbureau bij de gemeente Zoetermeer vond ik het interessant te merken hoeveel invloed een manager heeft op het engagement. En hoe ik die invloed ten positieve kan aanwenden op een manier die ook nog eens bij mij (met mijn specifieke talenten) past.

Hoewel de pioniersversie nog best een paar verbeterpunten had, is het een krachtige training om als manager een volgende stap te zetten in je leerproces. De belangrijkste takeaway voor mij was de bewustwording van wat medewerkers meer engaged en (dus) productiever maakt en hoe je dat doet.