Heldere verwachtingen en topresultaten via teamontwikkeling

Een heldere en duidelijke manier van communiceren is voor iedere organisatie van levensbelang. Niet alleen richting de klant of opdrachtgever, maar juist ook intern. Bij een stilstaande teamontwikkeling is niemand gebaat.

Alleen hoeveel zin heeft het om bij een gebrek aan teamontwikkeling wéér een nieuw feedbackgesprek aan te gaan?

Tijd om via de module teamontwikkeling afscheid te nemen van troebele verwachtingspatronen en afdelingen die niet op elkaar zijn afgestemd. Het stelt u als manager weer in staat om te focussen op dat waar het écht om draait: resultaten.

Stuur, prikkel, confronteer en groei!

Hoe teamontwikkeling uw team laat groeien

Heldere verwachtingen en snellere ontwikkeling

Door de module teamontwikkeling gaat het scheppen van heldere verwachtingen u stukken beter af.

Het scheppen van verkeerde, vage of niet uitdagende verwachtingen vormt een bron van ellende die uiteindelijk tot veel interne weerstand kan leiden. Een tijdige en heldere manier van communiceren voorkomt dat uw sterkste krachten een gebrek aan uitdaging of juist een teveel aan (tegenstrijdige) verantwoordelijkheden ervaren.

Slaagt u hierin? Dan zullen zij nog altijd een prooi vormen voor recruiters. Maar de kans dat zij zwichten voor een beter aanbod is vanwege uw andere manier van leidinggeven echter drastisch afgenomen. Dat begint met teamontwikkeling...

Een eerlijk, helder en uitdagend verwachtingspatroon helpt het menselijke kapitaal weer op de eerste plaats te zetten en het haast gedoofde vuur weer aan te wakkeren. Ook het verdelen van verantwoordelijkheden vormt dan niet langer een belemmering.

Sterker nog: medewerkers zullen zelf meer initiatief gaan nemen.

Zie uw organisatie & team weer tot bloei komen

Het effect van de performance analyse

Komt u met uw team of organisatie graag los uit die negatieve vicieuze cirkel?

Ontdek wat teamontwikkeling voor uw organisatie betekent. Via een performance analyse brengen wij samen met u de knelpunten in kaart. Zo weet u voortaan waar u op kunt sturen en waar de grootste groei ligt.

Bel: 030 227 3385

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
error: Waarschuwing: De inhoud is beveiligd