De Talentversnellers

Medewerkers die hun eigen talenten kennen, worden al snel 8% productiever; bij werken in teams is dit nog hoger. Doen waar je goed in bent en waar je plezier in hebt; dat willen we toch allemaal? En dat kan tegenwoordig… Stilstaan of groeien, wat gunt u uw medewerkers?

Om tot deze verhoging van productiviteit te komen is het van belang dat uw medewerkers weten waar hun talenten liggen, waar ze grote potentie hebben en waar ze niet goed in zijn en hoe ze deze kennis het beste inzetten op de werkvloer.

Kosten besparen en alle tijd en aandacht kunnen besteden aan het ontwikkelen van uw medewerkers? Haal dan aanvullende coaching in eigen huis.

Stap 1 | Het assessment uit laten voeren

Laat uw medewerkers het assessment uitvoeren om inzicht te krijgen in hun talenten. Meer weten over dit assessment, de uitkomsten hiervan en wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Lees dan meer over het assessment of bekijk welke talenten wij onderzoeken.

Stap 2 | Na het assessment

Als uw medewerkers het assessment hebben gedaan, om achter hun sterke punten te komen, kunnen ze in een persoonlijk account direct verschillende rapportages vinden. In dit zelfde account is eveneens een e-book terug te vinden over de talenten waar uw medewerkers over beschikken*.

* Bij de 34 talententest

Stap 3 | Coachen op de talenten

Wij kunnen, als gecertifieerde talent coaches, het talentgesprek aangaan met al uw medewerkers. Maar mogelijk is het van meerwaarde wanneer u zelf, uw HR adviseurs of interne coaches deze gesprekken uitvoeren. Uw medewerkers krijgen niet alleen meer tijd en aandacht bij het ontwikkelen of gebruiken van hun talenten, het bespaart u daarnaast ook een onnodige investering in externe uren.

De kennis die uw interne coaches opdoen, zal zorgen voor inspiratie en de coach van nieuwe, professionele invalshoeken voorzien.

Stap 4 | Interne coaches opleiden tot talentversnellers

De interne coaches en HR-adviseurs die medewerkers gaan begeleiden, leren in vijf dagen wat alle talenten precies inhouden en hoe het assessment ingezet kan worden. En, ook belangrijk, hoe niet. Wat komt er aan bod in de training?

  • De specifieke aanpak van het coachen op talenten.
  • Alle ins- en outs van de domeinen en talenten komen aan bod.
  • Wat leveren de top 10 talenten op en wat is daar voor nodig?
  • Wat betekenen de talenten voor het takenpakket van de medewerker?
  • Hoe brengen we talenten in ontwikkeling? Een hele belangrijke vraag.
  • De coaches worden vertrouwd gemaakt met een aantal veel voorkomende coachingsgesprekken.

Na de 5 trainingsdagen is er een schriftelijk- en een praktijkexamen mogelijk, waarna bij positief afronden het certificaat: ‘Talentversneller’ wordt uitgereikt.

Ook het beste uit uw team halen?

Bent u er klaar voor om de talenten van uw medewerkers te achterhalen? En om de juiste vorm van coaching in huis te halen en hiermee de productiviteit en het werkplezier van uw medewerkers aanzienlijk te verhogen?

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
error: Waarschuwing: De inhoud is beveiligd