De Talentversnellers

Medewerkers die hun eigen talenten kennen, worden al snel 8% productiever; bij werken in teams is dit nog hoger. Doen waar je goed in bent en waar je plezier in hebt; dat willen we toch allemaal? En dat kan tegenwoordig… Stilstaan of groeien, wat gun jij jouw medewerkers?

Om tot deze verhoging van productiviteit te komen is het van belang dat jouw medewerkers weten waar hun talenten liggen, waar ze grote potentie hebben en waar ze niet goed in zijn en hoe ze deze kennis het beste inzetten op de werkvloer.

Kosten besparen en alle tijd en aandacht kunnen besteden aan het ontwikkelen van jouw medewerkers? Haal dan aanvullende coaching in eigen huis.

Stap 1 | Het assessment uit laten voeren

Laat jouw medewerkers het assessment uitvoeren om inzicht te krijgen in hun talenten. Meer weten over dit assessment, de uitkomsten hiervan en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Lees dan meer over het assessment of bekijk welke talenten wij onderzoeken.

Stap 2 | Na het assessment

Als jouw medewerkers het assessment hebben gedaan, om achter hun sterke punten te komen, kunnen ze in een persoonlijk account direct verschillende rapportages vinden. In dit zelfde account is eveneens een e-book terug te vinden over de talenten waar jouw medewerkers over beschikken*.

* Bij de 34 talententest

Stap 3 | Coachen op de talenten

Wij kunnen, als gecertifieerde talent coaches, het talentgesprek aangaan met al jouw medewerkers. Maar mogelijk is het van meerwaarde wanneer je zelf, jouw HR adviseurs of interne coaches deze gesprekken uitvoeren. Jouw medewerkers krijgen niet alleen meer tijd en aandacht bij het ontwikkelen of gebruiken van hun talenten, het bespaar je daarnaast ook een onnodige investering in externe uren.

De kennis die jouw interne coaches opdoen, zal zorgen voor inspiratie en de coach van nieuwe, professionele invalshoeken voorzien.

Stap 4 | Interne coaches opleiden tot talentversnellers

De interne coaches en HR-adviseurs die medewerkers gaan begeleiden, leren in vijf dagen wat alle talenten precies inhouden en hoe het assessment ingezet kan worden. En, ook belangrijk, hoe niet. Wat komt er aan bod in de training?

  • De specifieke aanpak van het coachen op talenten.
  • Alle ins- en outs van de domeinen en talenten komen aan bod.
  • Wat leveren de top 10 talenten op en wat is daar voor nodig?
  • Wat betekenen de talenten voor het takenpakket van de medewerker?
  • Hoe brengen we talenten in ontwikkeling? Een hele belangrijke vraag.
  • De coaches worden vertrouwd gemaakt met een aantal veel voorkomende coachingsgesprekken.

 

Ook het beste uit jouw team halen?

Ben je er klaar voor om de talenten van jouw medewerkers te achterhalen? En om de juiste vorm van coaching in huis te halen en hiermee de productiviteit en het werkplezier van jouw medewerkers aanzienlijk te verhogen?

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
error: Waarschuwing: De inhoud is beveiligd