Organisatieadvies over engagement

Met meer dan 30 jaar ervaring als communicatie- en organisatieadviseur zijn wij ongetwijfeld een interessante gesprekspartner voor u en uw MT. Maar daar zijn er zo veel van. Eerlijk gezegd weten we over veel onderwerpen mee te praten. Maar wij zijn qua kennis en ervaring toch vooral dé specialist in Nederland op het gebied van 'engagement'.  We doen niks anders dan dat implementeren.

Hoe krijg je het zo ver dat je managers en medewerkers zo gaan samenwerken dat de gehele organisatie naar een veel hoger niveau komt. Waarbij medewerkers hun hoofd, hart en handen meenemen naar hun werk en er alles aan doen om resultaten te behalen en verbeteren. Het is de natuurlijke staat van mensen om van waarde te willen zijn. Om te produceren, te leren en te groeien. Maar het is niet gemakkelijk om dat voor elkaar te krijgen. Die cultuur met elkaar vormgeven is geweldig waardevol. Omdat het leven van al uw medewerkers (en hun omgeving) daardoor wordt verrijkt en omdat het ook de resultaten van de organisatie keihard verbetert. Daarover komen we graag met u in gesprek.

Laat ons advies de weg wijzen

Uw klanten willen de beste denkbare producten, diensten en service. Daar hebben ze ook recht op. En zeker in de dienstverlenende sector  moeten uw medewerkers dat elke dag weer bewijzen. Doen ze dat vanuit hun hart? Of met een blik op de klok omdat het straks weer pauze is, of einde werktijd? Als werk voelt als een belasting, als iets wat nou eenmaal moet voor de hypotheek, als iets wat je veel energie kost... dan is het best veelgevraagd om goede producten, diensten en service te moeten leveren. Dus gebeurt het dan ook niet. Managers kunnen hier het verschil maken. Veel bedrijven hebben goud in handen. Als ze hun managers goed selecteren en trainen tenminste.

Neem vandaag nog contact met ons op en we denken graag met u mee. Vul het contactformulier in of bel direct naar 030 227 3385

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.