Be Bold en kies uw toekomst

Als ondernemer of (statutair) bestuurder bent u gewend om dagelijks keuzes te maken. Keuzes met impact op de toekomst van het bedrijf.

U bent gewend aan het maken van financiële keuzes; hoe vaak maakt u een impactvolle keuze op het gebied van uw menselijk kapitaal?

Weleens het gevoel ervaren dat uw medewerkers weinig betrokkenheid tonen? Dat het ziekteverzuim best hoog is? Dat de energie er bij velen niet vanaf spat. Of dat u getalenteerde medewerkers ziet vertrekken en u afvraagt waarom?

Herkent u dat gevoel, dan is de kans groot dat u op dit moment lang niet alles uit uw medewerkers haalt. Sterker nog, u zult naar alle waarschijnlijkheid gemiddeld 20 - 35% van uw jaaromzet mislopen door het ontbreken van betrokken en bevlogen werknemers. Klinkt dat u belachelijk hoog? We rekenen het u graag voor.

Waarom?

Het effect van Bold Move Business Consultancy

Het geheim achter betrokken medewerkers

Gedreven en betrokken werknemers zijn de droom van iedere organisatie. Ook u wilt dat iedereen net zo bevlogen en enthousiast werkt als uzelf. Maar hoe zorgt u daarvoor?

Wat bepaalt de betrokkenheid van uw medewerkers en welk effect heeft het?

Ligt het aan uw selectieproces, de samenstelling van het team, de vaardigheid van uw managers of heeft u onvoldoende inzicht in de talenten en capaciteiten van uw mensen? Met onze Bold Move Business Consultancy brengen we dit eerst zorgvuldig in kaart.

Als u nu geen antwoord heeft op bovenstaande vragen, dat is het waarschijnlijk extra interessant om te kiezen voor onze aanpak.

De Be Bold & Engage aanpak kan ook in uw organisatie een groot verschil maken

Hoe zou het zijn als uw sales, productiviteit en winst ieder met ca. 20% toenemen?

  • En het personeelsverloop met 24 - 65% daalt (afhankelijk van de branche);
  • En u veel gemakkelijker nieuw talent aantrekt;
  • En uw ziekteverzuim met ca. 40% daalt;
  • En er tot 56% minder arbeidsongevallen plaatsvinden;
  • Hoe zou het zijn als uw medewerkers uw belangrijkste concurrentievoordeel zijn?

Nog niet overtuigd?

Be Bold en durf te veranderen

De wereld verandert snel. Technologie is een grote driver. Maar ook sociale veranderingen spelen een rol. De Millennium-generatie wordt snel de grootste groep in bedrijven, terwijl de arbeidsmarkt snel krimpt. Echt onderscheidende medewerkers binnenhalen, inschakelen en behouden wordt steeds meer een strategische keuze. Wie niet tijdig doortastend te werk gaat, creëert zijn eigen probleem.

Een keuze is pas een goede keuze als u het resultaat behaalt dat u voor ogen heeft.

Werkt u met de Be Bold & Engage aanpak dan zult u gegarandeerd positieve, aantoonbare, concrete veranderingen in uw organisatie te weeg brengen. Daar zijn wij heilig van overtuigd. Sterker nog: wij zijn bereid met u af te spreken dat onze beloning deels afhankelijk is van uw resultaat.

Doe de scan en ervaar het effect

Zelf ervaren welk effect de Be Bold & Engage aanpak op uw organisatie kan hebben?

Welke keuze u uiteindelijk ook maakt, laat ons in ieder geval inzichtelijk maken hoeveel omzet u nu jaarlijks misloopt. En laat ons onthullen welk positieve effecten onze aanpak op uw management, mensen en organisatie kan hebben. Durft u hem aan?

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
error: Waarschuwing: De inhoud is beveiligd