Leiderschapsprogramma Bold Move

Jouw team naar de top

Het hoeft geen betoog dat de wereld steeds sneller verandert. En niet alleen door de globalisering en digitalisering. Ook door de huidige economische groei, hebben veel bedrijven moeite om goede medewerkers aan te trekken en aan zich te binden. En om talentvolle  medewerkers te vinden (en behouden) die innovatieve oplossingen kunnen bedenken en implementeren. Liefst voordat disruptieve concurrenten dat doen.

Bedrijven moeten wendbaar zijn en zo goedkoop mogelijk produceren. Geen wonder dat de hiërarchie, het prestatiemanagement en management zelf ter discussie staan. HBO+ opgeleide medewerkers zouden zichzelf prima kunnen aansturen is in veel organisaties het idee. Een cruciale denkfout! Want het gaat niet zo zeer over het nemen van beslissingen. Want dat moeten vakvolwassene professionals na enige tijd inderdaad zelf goed kunnen.

Waar het over gaat is dat door zijn of haar positie een manager het verschil maakt tussen wel of niet bevlogen en betrokken medewerkers en teams. Dat is niet alleen de theorie; dat is de realiteit. De manager heeft vooral een geweldige impact op de onderlinge relaties. Op de nadruk die - al dan niet - ligt op presteren. Op de vraag of de juiste medewerker op de juiste plek zit. En of medewerkers het gevoel hebben dat ze worden gezien, gewaardeerd, dat ze ertoe doen en zich kunnen ontwikkelen. U mag dat soft noemen. Maar het is nu eenmaal een deel van de realiteit. En sinds kort een deel van de realiteit waarmee bedrijven het verschil maken! Bold Move traint en begeleidt managers 3.0. Managers die in deze tijd aantoonbaar meerwaarde creëeren.

We doen dat door managers in zes dagen (5 trainingsdagen en opgeteld één dag on the job) te leren hoe je:

  • medewerkers beter inzet zodat ze hun sterke punten goed benutten;
  • teams en individuele medewerkers engaged krijgt;
  • medewerkers op basis van hun talenten en engagement tot hogere prestaties brengt.

Concreet leren we managers er wat wel en wat niet werkt aan management. We doen dat via 12 conversaties die we managers leren voeren met teams en individuele medewerkers.

 

 

 

Meer weten over ons leiderschapstraject?

Graag sturen wij u op verzoek onze brochure toe over het leiderschapstraject van Bold Move. Nog liever dan dat leren wij u kennen en bespreken wij met u mogelijke problemen, ambities, wensen en verwachtingen. Zo kunnen we maatwerk leveren in onze advisering en desgewenst een interventie voor u creëren die bij uw situatie past.

Wat we ook graag doen is - geheel vrijblijvend en strikt vertrouwelijk natuurlijk - kennismaken met uw managementteam om uit de eerste hand te vernemen wat er speelt. En om samen te bedenken wat er nodig zou zijn om te komen tot de high performance organisatie waar u naar verlangt.

In ouderwets command & controlmanagement gelooft niemand meer.

Bespreek met ons de upgrade naar management 3.0!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.