Leiderschapsprogramma Bold Move

Jouw team naar de top

De zakelijke wereld verandert in een tempo zoals nooit tevoren. Management zou geen vak meer zijn, organisaties worden platter, hiërarchie is ouderwets en mensen kunnen zichzelf wel sturen.

Organisaties worden overladen met hippe mode termen, andere werkmethodes en organisatiemodellen klinken leuk, maar werken ze ook echt in de praktijk?

Kijken we niet naar wat “hot” is, maar naar wat werkt, dan sturen de feiten ons terug naar het concept: management. Niet terug naar het (controlerende/ hiërarchische) management, maar naar management zoals in de beste bedrijven ter wereld. Waar men geweldige resultaten boekt in zowel werkplezier als resultaten.

Het effect van een manager die het ziet

Volgens grootschalig onderzoek geeft 87% van de werknemers (wereldwijd) aan NIET betrokken te zijn bij hun werk. Nederland scoort 12%. Betrokken werknemers betekenen het verschil tussen het overtreffen van jouw concurrenten, het harder en sneller groeien of het stilstaan in groei en ontwikkeling. Dit hoeft niet zo te zijn. Al in 1990 toonde professor William Kahn aan wat jouw medewerkers echt betrokken maakt.

Willen jouw werknemers zich betrokken voelen dan moeten zij:

  • Zich veilig voelen.
  • Ondersteund worden in hun zelfvertrouwen.
  • Het gevoel hebben dat ze gewaardeerd, vertrouwd en gerespecteerd worden.
  • Het gevoel hebben dat hun werk ertoe doet.

Deze gevoelens krijgen werknemers niet vanzelf. Gebruik je als manager de vaardigheden die je leert tijdens het Leiderschapsprogramma Bold Move®, dan krijg je meer dan alleen betrokken werknemers.

De kracht van engagement en betrokken werknemers

Aan de hand wetenschappelijke onderzoeken, en onze ervaringen uit de praktijk, krijg je alle inzichten om effectiever met medewerkers om te gaan. Je leert jezelf beter kennen, en jouw medewerkers helpen om hun talenten te ontwikkelen. Om het engagement te meten en samen bij te sturen. Je ervaart daardoor het effect van betrokken werknemers en ontdekt wat de kracht van goed management is.

Dit zie je niet alleen terug op de werkvloer, maar door heel de organisatie heen. Bevlogen en betrokken medewerkers zorgen voor:

  • 10% hogere klantbeoordelingen;
  • 17% hogere productiviteit;
  • 20% meer omzet;
  • 41% minder ziekteverzuim;
  • 58% minder bedrijfsongevallen.

Laat ons maar lekker ouderwets geloven in goed management

Klaar om jezelf en het team uit te dagen?

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
error: Waarschuwing: De inhoud is beveiligd