Inschrijving Leergang Bold Move start 10 oktober

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op 10 oktober 2020 start de inschrijving voor de tweede en laatste Bold Move Excellent Peoplemanagement van dit jaar. 

Voor wie is deze leergang?

Ben jij manager in een sector waar dienstverlening centraal staat? En waar medewerkers het verschil kunnen maken met service? En heb je al enkele jaren managementervaring? Dan is deze training perfect voor jou.

Veel managers die onze leergang volgden, wilden graag leren hoe ze met veel minder moeite veel meer kunnen bereiken. Daardoor zijn ze nu in staat grotere teams aan te sturen en kunnen ze teams met meer verantwoordelijkheden aan.

Anderen wilden teams kunnen revitaliseren die verwaarloosd zijn (geweest) of waarin niet goed wordt samengewerkt of gefunctioneerd. Voor andere managers is het een onderdeel van hun professionalisering richting interim-management. 

“Om in deze dynamische wereld te kunnen managen moet management steeds meer elementen van coaching overnemen. Ook is  het wenselijk dat je kennis en ervaring uit de veranderkunde en organisatieadvies meebrengt.”  

Wat mag je verwachten?

De belangrijkste onderdelen zijn: jezelf veel beter leren kennen en daardoor ook anderen beter leren zien. Je leert heldere doelen stellen. Verder leer je wat maakt dat managers en medewerkers engaged (bevlogen en betrokken) worden en blijven. Hoe je medewerkers meer met hun talenten kunt laten werken, en hoe je productiviteit en groei tegelijk kunt laten stijgen. Veel meer plezier en prestaties zijn het gevolg hiervan. 

De eerste lichting Bold Move Managers waardeerden de training met een 8.

Dit professionaliseringstraject start met het doen van zelfstudie en een schriftelijk theorie-examen, gericht op voldoende begrip van de lesstof. De daarop volgende training is bedoeld om de lesstof in de praktijk uit te proberen en te trainen. Indien gewenst kan de training meteen ‘on the job’ worden geïmplementeerd, zodat je de eerste voordelen (ca. 25% meer output van het team) van deze managementaanpak al in Q1 van 2021 kan oogsten.

Wie slaagt voor het theorie-examen en de praktijkproef maakt aanspraak op de titel Bold Move manager en wordt opgenomen in ons register. Bold Move managers vormen een community van managers die continu willen blijven leren over wat effectief management is. 

Wat zeggen oud-cursisten?

Robert van den Berg

Het is uitzonderlijk hoe het programma is samengesteld en de rol die Xander in ontwikkeling en uitvoering van het programma speelt. Ik heb door het programma vooral veel over Peoplemanagement geleerd en ben daar beter in geworden.

Ron Crone

Ik heb geleerd dat het fijn is om mensen te raken zodat ze zich bewust worden van hun mooie talenten en dat ze die talenten kunnen inzetten.

Meer over de leergang

Op de pagina over de leergang vertellen we je meer over deze intensieve cursus die van elke leidinggevende een excellente peoplemanager maakt.

Trainingsdagen:

  • 6 november
  • 20 november
  • 11 december
  • 18 december

Neem contact op of meld je aan

Voor meer informatie over beschikbare plaatsen, de prijs (vanaf € 3.700 excl. BTW en locatiekosten) en andere zaken kun je contact opnemen met Xander Cladder MWO. 


Ja, ik heb belangstelling

Je krijgt tijdelijk ook een link voor een gratis test voor managers