Boost je kwaliteiten

Hoe geef je een boost aan je kwaliteiten als leidinggevende?

Wat is jouw belangrijkste taak voor een manager? Waarschijnlijk zeg je: mijn medewerkers goed laten functioneren. Dat is een prima antwoord. Maar wat is daaraan jouw bijdrage als manager?

Moet je aansturen? Motiveren? Aanspreken? Duidelijke opdrachten geven? Stimuleren? Feedback geven? Helder communiceren?

Het zijn allemaal manieren die kunnen helpen je medewerkers beter te laten presteren. Het lastige is alleen, wat is de beste methode? En voor welke medewerker?

De ene zegt ja en doet nee. De ander zit in de ‘ja, maar’-stand en kost je veel energie en een derde medewerker is intern gepensioneerd en gaat gewoon verder met wat ie altijd al deed. 

Er is een manier die jou als manager heel erg kan helpen

Want stel je eens voor dat je zoveel mensenkennis en inzicht hebt, dat precies weet hoe een medewerker in elkaar steekt. Dat je precies de juiste woorden weet om hem of haar succesvol in te zetten voor het team? Dat je in één oogopslag weet welke ‘gaves’ iemand heeft, hoe hard ie zal werken, waar precies zijn kracht ligt, wat hij daarvoor nodig heeft en wat hem energie geeft. 

Zou die kennis je rol als leidinggevende geen grote boost geven? Je succesvoller maken binnen de organisatie? En ervoor zorgen dat jouw team meer omzet draait, minder ziekteverzuim heeft en meer presteert? 

Helaas hebben maar heel weinig managers die mensenkennis en dat inzicht van nature. 

Gelukkig is er nu een manier om dit te leren. Om je zodanig te ontwikkelen dat je als leidinggevende de kennis en inzichten hebt je medewerkers op de juiste manier aan te spreken. Om jouw kwaliteiten als manager een supergrote boost te geven. 

Die manier is de Leergang Bold Move Manager.

Na deze leergang heb je als Bold Move Manager de beschikking over dit gereedschap. Je hebt dan de tools waarmee je op precies de juiste manier je medewerkers weet te coachen tot succesvol gedrag. Waarmee jouw team binnen de organisatie eruit springt vanwege betere resultaten, betere KPI’s en minder ziekteverzuim & doorstroming.

Meer weten? Maak een afspraak met met me. Of neem direct contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *