Executive Coaching

Executive coaching mag gaan over alle vraagstukken die zich voordoen in het sturen van organisaties en mensen. We hebben eigen ervaring. En gaan uit van de uniciteit van ieder mens. Niks werkt voor iedereen. We gaan er van uit dat de waarheid vaak niet bestaat maar voortdurend wordt gemaakt door processen van betekenisgeving.

Zeker waar het persoonlijk wordt en het over de echte uitdagingen, rode draden, patronen en dilemma's van leidinggevenden mag gaan, is Bold Move graag Executive coach.

We zijn zacht voor de mens en hard op het resultaat. Net als jij waarschijnlijk.

Onze werkwijze | Talentuitleg

Bold Move richt zijn dienstverlening op alle (non)executives, bestuurders en managers binnen jouw bedrijf. Om achter de talenten van jou en/of jouw medewerkers te komen, trappen we af met het CliftonStrenghts' assessment. Na het voltooien hiervan, wordt er een afspraak gepland met Bold Move.

Ondertussen analyseren onze coaches de tests die de talenten van jou en/of jouw werknemer in de spotlights plaatsen. De volgende stap is het voorbereiden van een eerste gesprek op basis van de uitkomsten. De resultaten worden aan de hand van een aantal vragen uiteengezet om iedere deelnemer te helpen bij diens persoonlijke ontwikkeling, te weten:

  • Wat kun je (goed) door deze talenten??
  • Herken je deze talenten ook?
  • Laat je deze talenten ook zien in de praktijk?
  • Wat houdt je tegen?
  • Weet je wat je nodig hebt om die gedachten, gevoelens en dat gedrag te laten zien?

De insteek van een gesprek is altijd positief. Talenten zijn immers goed onderzochte manieren om succesvol te zijn.

“Na de bewustwording van de talenten, stijgt de productiviteit met gemiddeld 8%. In teams ligt dat percentage zelfs nog hoger.”

Het Talent coaching programma

Na een talentgesprek vind er meestal meer “talentcoaching” plaats om de ontwikkeling van talenten in gang te zetten. Na het herkennen van de eigen talenten in de praktijk, volgt de vraag of deze talenten je ook daadwerkelijk helpen of dat je juist tegen zaken aan loopt. Hierna volgt de zogenaamde 'Aim-it'- fase. Hierbij kijken we welke doelstellingen je wilt bereiken met jouw talenten.

Bold Move staat jou en jouw collega’s gedurende het gehele traject bij via even deskundige als gemotiveerde talentcoaches die de wereld graag van wat extra kleur voorzien. Wij kunnen jou en jouw medewerkers zelf coachen, maar effectiever en economischer voor je is als wij jouw managers, teamleiders, coaches en HR-adviseurs trainen om deze talenten verder te helpen ontwikkelen.

De verschillende vormen van talentcoaching vinden bijna altijd plaats op de locatie waar het team werkt en de sessies zijn per (ruim) uur af te nemen.

Onze opdrachtgever, interim-manager Ron Crone vertelt kort over het effect van deze vorm van coaching

Executive coaching door Bold Move

Zelf ervaren welk effect executive coaching op jouw organisatie kan hebben?

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
error: Waarschuwing: De inhoud is beveiligd