Exclusief online college voor jou

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ben jij een medior of senior interim-manager? Geef je leiding aan medewerkers? Ben jij leergierig en wil je steeds beter worden in het managementvak? Zo ja, dan heb ik een bijzonder aanbod voor je.

Stel dat jij een wens mocht doen…

Wat zou je wensen?

 1. Jezelf (nog) beter kunnen positioneren/ onderscheiden op de interim-markt?
 2. Jouw toegevoegde waarde verhogen doordat je veel meer uit organisaties, teams en medewerkers haalt. En dus meer kunt betekenen dan alleen jouw vakinhoudelijke of projectmatige bijdrage? 
 3. De verhouding tussen dagen “on-the-job” en “beschikbaar” sterk verbeteren? 

Als je op één of meer van deze wensen ja zegt, moet je zeker even verder lezen. Op 18 december geef ik namelijk exclusief voor interim-managers een online-college. In dat college ga ik specifiek in op een methode die je helpt al deze drie wensen te realiseren. 

Wil jij een excellente peoplemanager zijn? 

In de afgelopen 10 jaar heb ik naast mijn werk als interim-manager een master in organisatieontwerp gedaan, me gespecialiseerd in talentcoaching en meer dan 500 managers en professionals verteld over hun sterke punten (talenten) en hoe ze die optimaal kunnen inzetten als kracht (CliftonStrenghts®). 

Ik heb mij verdiept in drie vragen: 

 1. Wat is er goed aan mensen en hoe ontdek ik hun talenten, sterke punten en kracht?
 2. Hoe kan ik medewerkers meer laten doen waar ze goed in zijn, energie van krijgen en plezier aan beleven?
 3. Hoe krijg ik mijzelf en de mensen waar ik mee werk steeds meer bevlogen in en betrokken bij hun werk? 

Ik durf te zeggen dat ik nu een veel betere interim-manager ben dan 10 jaar geleden. Ik ken mijn eigen talenten en drijfveren. Ik weet waar ik energie van krijg en écht goed in ben. Daardoor krijg ik veel opdrachten die bij me passen. 

Ook weet ik hoe ik de talenten van anderen kan herkennen en hoe ik hen kan helpen om deze maximaal in te zetten. Ik weet hoe ik me kan focussen op de zaken die er echt toe doen.  En ik ben nu op een punt gekomen dat ik heel graag collega interim-managers zoals jij, die kennis en vaardigheden leer. Zodat je (nog) succesvoller kunt zijn en betere resultaten behaalt. 

Met kennis van talenten leer je niet alleen jezelf beter kennen maar ook veel scherper kijken naar anderen. 

Je krijgt een taal aangereikt waarmee je ieders talenten, competenties, passies en mogelijke zwaktes scherper kunt zien.

Slechts 16% van alle managers in de wereld heeft die gave van nature. Veel managers zien wel gedrag en kunnen iemands resultaten inhoudelijk beoordelen, maar zien niet waar de ander energie van krijgt en door training tot exponentiële hoogte in kan groeien.

We denken dat we mensen objectief zien maar ongewild hebben we allerlei soorten (voor)oordelen. 

Toen ik zo’n 20 jaar geleden begon als interim-manager, was ik vaktechnisch goed maar als manager bepaald niet briljant. Het lukte mij meestal niet mijn team écht bevlogen te krijgen.

Dat kostte mij veel energie en stress. Het moest toch beter kunnen? Makkelijker. Effectiever.

Nu leer ik jou graag hoe je het maximale uit jouw team en individuele medewerkers haalt. En wat nodig is om een “excellente people manager” te zijn. 

In ‘trucjes’ geloof ik niet. Evenmin geloof ik in recepten die altijd en bij iedere medewerker of in elke situatie werken.

Wat ik wel geloof is dat er uit (al dan niet wetenschappelijk) onderzoek, regels kunnen worden gedestilleerd voor excellent people management. Die zet ik op een rij. Dat scheelt jou veel leeswerk. 

Oefening

Online college

Op vrijdagmiddag 18 december (13.00 uur) vertel ik een exclusief gezelschap van interim-managers in 3 uur wat ik heb geleerd.

Ik vertel je de kern van excellent people management. De managementsamenvatting van de Bold Move training. Dat gaat je zeker helpen een nog betere interim-manager te worden.

Tijdens het college leer je interim-managers kennen uit verschillende branches. Je kunt altijd leren van elkaar en dit netwerk alleen al, is zeer waardevol.

Schrijf je nu in

Na deze middag weet je:

 • Wat het kennen van de talenten van medewerkers en teams oplevert; 
 • Hoe je de bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers sterk kunt verhogen en daardoor gemiddeld ca. 25% effectiever draait;
 • Hoe je talentvolle en engaged medewerkers (Millennials in het bijzonder) vasthoudt;
 • Hoe je relatief eenvoudig meer resultaat en succes met jouw team bereikt; 
 • Hoe je steeds zwaardere opdrachten kunt doen die ook een hoger tarief rechtvaardigen omdat je ook meer waarde oplevert;
 • Wat je extra kunt aanbieden (extra uren of dagen) aan talentcoaching en/ of teamgesprekken over bevlogenheid en betrokkenheid;
 • Hoe je jouw eigen effectiviteit en bijdrage aan jouw team als interim-manager kunt meten (en communiceren!); 
 • Met meer plezier en zonder onnodig energieverlies leiding te geven. 

Je eigen talenten leren kennen

Om het maximale uit dit college te halen, is het belangrijk jouw eigen talenten te kennen. Daarvoor kun je het enige échte CliftonStrengths talentenassessment van Gallup doen en met mij een talentgesprek voeren.

In dit talentgesprek leer ik je jouw eigen talenten kennen. Dan weet je wat jou als manager drijft, met welke bril je jouw medewerkers bekijkt en welke impact dat heeft op jouw stijl van leidinggeven. 

Na dit talentgesprek:

 • Weet je wat je nodig hebt om als manager energie te krijgen van jouw werk en waar jij nou echt (onderscheidend) sterk in bent;
 • Kun je overtuigend vertellen over wat jou onderscheidt en krachtig maakt als interim-manager;
 • Kun je jezelf (nog) beter presenteren en “verkopen”. 

Jouw investering

Het assessment, het talentgesprek en dit college kosten normaal ruim € 900. Daar hebben we eenmalig een aanzienlijke korting op toegepast. Jij krijgt voor de (aftrekbare) investering van € 750  (excl. 21% btw) jouw exclusieve plek tijdens dit college. Dat is dus inclusief een persoonlijk talentassessment en een talentgesprek.  

Schrijf je nu in voor het college op 18 december

Zie ik je 18 december?

Xander Cladder MWO
Oprichter Bold Move, Academie voor Excellent People management 

Let op: vanwege het persoonlijke karakter is er beperkt plaats. Wacht dus niet te lang met aanmelden. 

Heb je nog vragen? Ik geef graag de antwoorden.

Xander Cladder
Xander Cladder

Ik ben erbij