Haal het uiterste uit jouw organisatie met
betrokken medewerkers

Het doorbreken van een negatieve tendens kan binnen een organisatie aanvoelen als drijfzand. Hoe harder je eraan trekt, hoe dieper je erin wegzakt. Blijft het verlooppercentage binnen jouw organisatie maar stijgen, staat jouw personeel niet open voor verandering, is de sfeer negatief en krijgt de leiding de zwarte piet toegeschoven? Dit zijn zeer begrijpelijk problemen die je als manager mee naar huis neemt en bergen stress opleveren.

Heb je er genoeg van en is het tijd om deze negatieve spiraal voor eens en altijd vaarwel te zeggen? Onze module employee engagement biedt je de helpende hand.

De betekenis van een hoge betrokkenheid onder jouw medewerkers

Het geheim van employee engagement

Wat is ‘employee engagement’ precies? Waar dit lastig in een beperkt aantal woorden te vangen valt, weet engagement het aanwezige talent met resultaat te verbinden en vormt het de lijm binnen jouw organisatie. Door het leggen van de focus op employee engagement:

  • Keert de negatieve dynamiek om naar opluchting, meer plezier, waardering en succes;
  • Worden ideeën weer spontaan geopperd en wordt uit eigen beweging initiatief getoond;
  • Keert onder jouw medewerkers de bevlogenheid en het bijbehorende enthousiasme terug;
  • Willen medewerkers graag blijven en trekken zij bovendien extern talent aan.

Het gevoel van power dat loskomt, zorgt ervoor dat iedereen weer graag deel uitmaakt van het geheel. Men voelt zich weer betrokken.

Met het terugkeren van de betrokkenheid laten overige positieve gevolgen niet lang op zich wachten. Zo neemt de productiviteit toe en dalen de verloop- en ziekteverzuimpercentages.

Ervaar zelf hoe meer betrokkenheid jouw organisatie verandert

Komt een positieve ommezwaai voor je als geroepen en ben je benieuwd hoe hoog het plafond van jouw organisatie reikt? Wij helpen je graag ontdekken en denken met je mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vul het contactformulier in of bel direct naar 030 227 3385

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
error: Waarschuwing: De inhoud is beveiligd