Haal het uiterste uit uw organisatie met
betrokken medewerkers

Het doorbreken van een negatieve tendens kan binnen een organisatie aanvoelen als drijfzand. Hoe harder u eraan trekt, hoe dieper u erin wegzakt. Blijft het verlooppercentage binnen uw organisatie maar stijgen, staat uw personeel niet open voor verandering, is de sfeer negatief en krijgt de leiding de zwarte piet toegeschoven? Dit zijn zeer begrijpelijk problemen die u als manager mee naar huis neemt en bergen stress opleveren.

Heeft u er genoeg van en is het tijd om deze negatieve spiraal voor eens en altijd vaarwel te zeggen? Onze module employee engagement biedt u de helpende hand.

De betekenis van een hoge betrokkenheid onder uw medewerkers

Het geheim van employee engagement

Wat is ‘employee engagement’ precies? Waar dit lastig in een beperkt aantal woorden te vangen valt, weet engagement het aanwezige talent met resultaat te verbinden en vormt het de lijm binnen uw organisatie. Door het leggen van de focus op employee engagement:

  • Keert de negatieve dynamiek om naar opluchting, meer plezier, waardering en succes;
  • Worden ideeën weer spontaan geopperd en wordt uit eigen beweging initiatief getoond;
  • Keert onder uw medewerkers de bevlogenheid en het bijbehorende enthousiasme terug;
  • Willen medewerkers graag blijven en trekken zij bovendien extern talent aan.

Het gevoel van power dat loskomt, zorgt ervoor dat iedereen weer graag deel uitmaakt van het geheel. Men voelt zich weer betrokken.

Met het terugkeren van de betrokkenheid laten overige positieve gevolgen niet lang op zich wachten. Zo neemt de productiviteit toe en dalen de verloop- en ziekteverzuimpercentages.

Ervaar zelf hoe meer betrokkenheid uw organisatie verandert

Komt een positieve ommezwaai voor u als geroepen en bent u benieuwd hoe hoog het plafond van uw organisatie rijkt? Wij helpen u graag ontdekken en denken met u mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vul het contactformulier in of bel direct naar 030 227 3385

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
error: Waarschuwing: De inhoud is beveiligd