Burnout voorkomen

Burnout voorkomen met het Bold Move Corona energiepakket

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Voor managers (in de zorg)

Ik zie veel managers (in de zorg) op hun tandvlees lopen. Ze vragen zich af hoe ze het allemaal moeten bolwerken. Hoe ze een burnout voorkomen. Ze ‘mogen’ zich niet ziek melden, maar wat zou het fijn zijn om even een paar dagen rust te hebben. Even offline…

Niet verwonderlijk. Management is immers topsport. Zeker tijdens deze langdurige Coronacrisis is het voor velen een uitputtingsslag. Dat geldt nog sterker als je graag controle wilt hebben over de situatie of als je erg meevoelt met jouw medewerkers.

Herken je dit beeld bij jezelf? Of ken je iemand die hierop lijkt? Laat mij je helpen. Bold Move wil graag iets doen voor al die managers die het momenteel extra zwaar hebben. Hun energie is nu belangrijker dan ooit, ook voor hun teams.

Daarom hebben we samen met Triple i Human Capital een energiepakket gemaakt om jou te helpen. Tot 31 januari 2021 kun je hier heel goedkoop gebruik van maken. 

Wat levert het je op? 

  • Meer energie
  • Betere prestaties
  • Handvatten om een burnout te voorkomen
  • Manieren die jou helpen effectief en productief te zijn
  • Meer rust in je hoofd

Wat krijg je? 

  • Het EnergieKompas van Triple i Human Capital laat je in een kwartier zien hoe je er mentaal voor staat. Dit kompas is ontwikkeld door em. prof. dr. Wilmar Schaufeli. Deze Nederlander is wereldwijd de meest geciteerde hoogleraar op het gebied van burnout en bevlogenheid. Het stelt je in staat concreet aan de slag te gaan. Zo voorkom je misschien net op tijd de burnout die op de loer lag;
  • Het CliftonStrengths talent assessment van Gallup. Hiermee ontdek je binnen een uur hoe jij effectief en productief kunt zijn terwijl je ook nog eens extra energie krijgt van wat je doet. Het levert je dus alle informatie op die jij nodig hebt om zelf duurzaam jouw eigen energie op te wekken;
  • Uitgebreide schriftelijke rapporten van jouw EnergieKompas en jouw top 10-talenten;
  • Een uur online coaching door Bold Move op basis van beide assessments. In dit gesprek helpen we je jouw top 3 energievreters en top 3 energiebronnen te ontdekken en te gebruiken.

Wat is de investering?

Voor dit totaalpakket ontvang je van ons tegen de kostprijs: € 300 (excl. 21% btw). Dat is minder dan één dag ziekteverzuim kost. 

En als je denkt: daar heb ik nu écht geen tijd voor.

Dan is dit precies wat je nu nodig hebt

Interesse?

Stuur meteen een mail naar: xander@boldmove.nl of verstuur onderstaande formulier.