Durf jij op de Bok?

Sommige mensen houden ervan zichzelf een beetje op de proef te stellen. Voor die mensen hebben we hier een unieke kans.

Op vrijdagmiddag 8 februari 2019 in Schuilkerk De Hoop in Amsterdam organiseert Bold Move Events® een exclusieve masterclass voor (top)managers.

Na een Masterclass van topdirigent Peter Biloen (zie www.peterbiloen.nl) en een korte inleiding over leiderschapstalent van Bold Move oprichter Xander Cladder, ga je zelf aan de slag. De metafoor van de Bok maakt het mogelijk om in een mum van tijd, iets fundamenteels te leren over jouw eigen leiderschapsstijl.

Wie het TV-programma Maestro regelmatig heeft bekeken, kan zich vast voldoende voorstellen bij het gevoel om plaats te nemen op de Bok. Een moment van stilte. Spotlights! De ogen van alle musici op je gericht. Achter je zit het publiek vol spanning te wachten. Alles komt aan op dat ene moment. Hoe sta je daar?

Gaan je gedachten naar de muziek? Of naar jouw te korte voorbereiding? Naar het ensemble? Of naar dat lichte gevoel van onzekerheid dat je opeens bekruipt? Je moet nu optreden en er staan… Krijg jij het over de buhne?

 

In de veilige en uitdagende omgeving van een Bold Move Events, kun je jezelf op deze manier op de proef stellen samen met een groep andere (top)managers. Gegarandeerd dat je iets fundamenteels te weten komt over jouw leiderschapsstijl. Intussen doet Bold Move onderzoek naar de vraag hoe managers met hun verschillende talenten top 10, omgaan met deze situatie.

De kosten voor dit onvergetelijke event bedragen € 337,00 excl. BTW inclusief een CliftonStrengths assessment. Dit assessement stelt jouw unieke combinatie van 10 talenten vast waarmee jij leidt. Inschrijven kan via xander@boldmove.nl.

 

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Invalid Email
Invalid Number

Laat een reactie achter